Ο Πάπας Φραγκίσκος ρωτήθηκε εάν ο Μέσι είναι ο Θεός! (vid)

Ο Πάπας Φραγκίσκος ρωτήθηκε εάν ο Μέσι είναι ο Θεός! (vid)

Gazzetta team
Ο Πάπας Φραγκίσκος ρωτήθηκε εάν ο Μέσι είναι ο Θεός! (vid)

bet365

Ο Πάπας Φραγκίσκος ρωτήθηκε αν θεωρεί πως ο Λιονέλ Μέσι έχει θεϊκές ιδιότητες, με τον Ποντίφικα να μην υιοθετεί τη συγκεκριμένη άποψη.

Ο Πάπας έδωσε συνέντευξη στο δίκτυο Sexta και η συζήτηση έφτασε και στο ποδόσφαιρο καθώς είναι γνωστό ότι ο Ποντίφικας είναι ποδοσφαιρόφιλος και οπαδός της Σαν Λορέντσο.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, ρώτησε τον Πάπα αν πιστεύει ότι ο Μέσι με όλα τα μαγικά που κάνει στο γήπεδο είναι ένας Θεός. Ωστόσο, ο Πάπας Φραγκίσκος χαρακτήρισε κάτι τέτοιο ιεροσυλία, ξεκαθαρίζοντας πως για τον ίδιο ο Αργεντινός σταρ δεν είναι Θεός.

«Θεωρητικά, είναι ιεροσυλία. Δεν μπορείς να το πεις και δεν το πιστεύω κιόλας. Εσύ πιστεύεις πως ο Μέσι είναι Θεός; Εγώ όχι. Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι ο Μέσι είναι Θεός, όπως ακριβώς λέει ότι τον λατρεύει αλλά μόνο ο Θεός μπορεί να λατρεύεται. Αυτές είναι εκφράσεις των ανθρώπων», σχολίασε.

Ο δημοσιογράφος, βέβαια, ξαναρώτησε τον Πάπα: «Παίζει καλά, όμως, έτσι δεν είναι;». Για να πάρει την απάντηση του Ποντίφικα: «Εννοείται, είναι πολύ καλός, αλλά δεν είναι ο Θεός».

Δείτε το βίντεο και την αντίδραση του Πάπα όταν ακούει την ερώτηση ΕΔΩ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα