Σεβίλλη - Βαλένθια 0-1

Gazzetta team
Σεβίλλη - Βαλένθια 0-1

bet365

Με σκόρερ τον Παρέχο η Βαλένθια έφυγε νικήτρια με 0-1 από το «Σάντσες Πιθχουάν» επί της Σεβίλλης, την προσπέρασε στη βαθμολογία κι έφτασε στην 6η θέση και στο τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο», μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από την 4η Χετάφε στους τρεις.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, το κίνητρο για κάθε ομάδα μεγαλώνει και όλες καλούνται να βγάλουν τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να διεκδικήσουν ως το τέλος τους στόχους τους. Αυτό έκανε και η Βαλένθια στην Ανδαλουσία, όπου πιέστηκε, δέχθηκε πολλές φάσεις, δεν είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά σε μια εξ αυτών είδε τον Παρέχο να σκοράρει για το 0-1 και να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη!

Ο Παρέχο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπανέγα στο 45' και ευστοχώντας για 10η φορά φέτος σε ισάριθμες εκτελέσεις έβαλε σε θέση «οδηγού» τις «νυχτερίδες». Στην επανάληψη ο επιθετικός μονόλογος της Σεβίλλης δεν απέδωσε καρπούς και το σκορ διατηρήθηκε ως το φινάλε για την τρίτη νίκη της Βαλένθια στα τελευταία πέντε παιχνίδια και ισάριθμη ήττα των Σεβιγιάνων στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Πλέον η ομάδα του Μαρθελίνο βρίσκεται στην 6η θέση με 43 βαθμούς, προσπερνώντας στην ισοβαθμία εκείνη του Καπαρός, ενώ και η διαφορά από τις θέσεις του Champions League και συγκεκριμένα την 4η Χετάφε (46β.) μειώθηκε σημαντικά, με την «κούρσα» να κορυφώνεται μετά και την ολοκλήρωση της 29ης αγωνιστικής.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα