«Ο Ντε Λιχτ θα αφήσει τον Άγιαξ για την Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
«Ο Ντε Λιχτ θα αφήσει τον Άγιαξ για την Μπαρτσελόνα»

bet365

Δεδομένη θεωρούν στην Ολλανδία τη μετακίνηση του Ματάις Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα, παρά και το σοβαρό ενδιαφέρον της Γιουβέντους.

Η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει ήδη πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ στον Άγιαξ, τη στιγμή που η Γιουβέντους παρακολουθεί από πολύ κοντά την υπόθεση. Ο Ντε Λιχτ σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στη Γιούβε, ωστόσο η Μπάρτσα φέρεται να παραμένει το φαβορί.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντε Λιχτ θα αφήσει τον Άγιαξ για την Μπαρτσελόνα» αναφέρουν στην Ολλανδία και συγκεκριμένα ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της έγκυρης De Telegraaf, Βαλεντίν Ντρίσεν.

Πάντως και από τη Βαρκελώνη εκφράζεται σιγουριά για τη μεταγραφή του Ολλανδού στόπερ στην Μπαρτσελόνα, με τις Sport και Mundo Deportivo να αναφέρουν ότι βασική επιθυμία του Ντε Λιχτ είναι να ακολουθήσει τον συμπαίκτη του Φρένκι Ντε Γιόνγκ την επόμενη σεζόν στους «Μπλαουγκράνα».

Ο Ντε Λιχτ, μάλιστα, φαίνεται να περιμένει να υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει ο ίδιος σε επίσημες επαφές με την Μπάρτσα για να κλείσει τη μεταγραφή του εκεί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα