Παίκτης της Εσπανιόλ άλλαξε φανέλα με τον Μέσι και οι οπαδοί τον καλούν να φύγει από την ομάδα!

Gazzetta team
Παίκτης της Εσπανιόλ άλλαξε φανέλα με τον Μέσι και οι οπαδοί τον καλούν να φύγει από την ομάδα!

bet365

Ο Αντριά Πεδρόσα της Εσπανιόλ στο τέλος της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα άλλαξε φανέλα με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά τα... άκουσε για τα καλά από τους οπαδούς της ομάδας του.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ, Αντριά Πεδρόσα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα πλησίασε τον Λιονέλ Μέσι και του ζήτησε να αλλάξουν φανέλες. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπάρτσα δέχθηκε και ο Πεδρόσα γύρισε με ένα χαμόγελο στα αποδυτήρια παρά την ήττα στο καταλανικό ντέρμπι.

Η κίνησή του αυτή να ανταλλάξει φανέλα με τον Μέσι δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της Εσπανιόλ, οι οποίοιέβαλαν στο στόχαστρο τον Πεδρόσα μετά το τέλος του ματς στα social media. «Τι αρχ@@@@ έχεις να ζητάς τη φανέλα; Δείξε σεβασμό στο σήμα», ήταν ένα από τα πιο... light σχόλια που γράφτηκαν στα social media για τον Πεδρόσα με τους έξαλλους οπαδούς της Εσπανιόλ να ζητάνε ακόμα και την απομάκρυνσή του από την ομάδα! «Έξω από τον σύλλογό μας, προδότη», έλεγαν οι περισσότεροι, με το κλίμα για τον πιτσιρικά να βαραίνει επικίνδυνα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα