Μέσι-Ρονάλντο: «Εκτός εμένα και του Κριστιάνο, αυτοί είναι οι κορυφαίοι επιθετικοί» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι-Ρονάλντο: «Εκτός εμένα και του Κριστιάνο, αυτοί είναι οι κορυφαίοι επιθετικοί» (vid)

bet365

O Λιονέλ Μέσι έφτιαξε την πεντάδα των καλύτερων εν ενεργεία επιθετικών, εξαιρώντας τον εαυτό του και τον CR7 από τους... κοινούς θνητούς. «Ωραία που ήταν στη La Liga, δεν μου άρεσε όμως που έπαιρνε τίτλους»!

Σε μια τρομερή εξομολόγηση σε ραδιοφωνικό σταθμό τις πατρίδας του, ο Λιονέλ Μέσι άφησε τον Ρονάλντο εκτός της επιλογής των κορυφαίων επιθετικών της εποχής μας. Βέβαια, αυτό συνέβη επειδή απλά δεν τον θεωρεί... κοινό θνητό, αλλά τον τοποθέτησε μαζί με τον εαυτό του εκτός του συναγωνισμού με όλους τους άλλους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Πέρα απ' όσα είπε για την εθνική ομάδα της Αργεντινής και όσα βίωσε εκείνος μετά το κακό Μουντιάλ του 2018, ο Μέσι, απάντησε για τους καλύτερους παίκτες όπως τους θεωρεί εκείνος, εξηγώντας οτι: «Εξαιρώντας εμένα και τον Κριστιάνο, είναι οι Μπαπέ, Νεϊμάρ, Αζάρ, Λουίς Σουάρες και Αγουέρο»!

Όταν κλήθηκε να μιλήσει ξεχωριστά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο δεν συμπεριέλαβε στη λίστα του, ο Αργεντινός έδειξε σεβασμό με μία δόση χιούμορ και ειλικρίνειας: «Ήταν καλό που βρεθήκαμε μαζί στη La Liga γιατί πρόσθεσε πρεστίζ στο πρωτάθλημα. Δεν μου άρεσε όμως που έπαιρνε τίτλους». Τον σέβομαι απεριόριστα. Τώρα είναι στη Γιουβέντους, μια πολύ καλή ομάδα και είναι διεκδικητής του Champions League».

Για όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί... συμπάθειάς του στη Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία είχε βρεθεί μικρός όταν τον είχε απορρίψει η λατρεμένη του Νιούελς λόγω του προβλήματος με το ύψος, ο Μέσι απάντησε: «Δεν ξέρω από που έχουν προκύψει όλα αυτά με τη Ρίβερ αλλά δεν ισχύουν. Θα ήθελα να πάρω ξανά μια γεύση από το αργεντίνικο ποδόσφαιρο και να παίξω στη Νιούελς, αλλά θα πρέπει να σκεφτώ το καλό της οικογένειας και των παιδιών μου. Δεν είναι εύκολο...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα