Ενοχλήσεις ο Μέσι και αγωνία στη Μπαρτσελόνα

Ενοχλήσεις ο Μέσι και αγωνία στη Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Ενοχλήσεις ο Μέσι και αγωνία στη Μπαρτσελόνα

bet365

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε πως ο Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα μετά και το φιλικό της Αργεντινής με τη Βενεζουέλα στη Μαδρίτη και πλέον είναι αμφίβολος για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Champions League.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» και της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, επέστρεψε στην «αλμπισελέστε» έπειτα από οχτώ μήνες, έπαιξε απέναντι στη Βενεζουέλα στο WandaMetropolitano της Μαδρίτης, η Αργεντινή ηττήθηκε με σκορ 3-1 και ο Μέσι αποχώρησε τραυματίας.

Ναι μεν έβγαλε όλο το ματς, όμως παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο βουβωνική χώρα, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο σύλλογος της Καταλονίας με επίσημη τοποθέτηση, δίχως όμως να γίνει αναφορά στο μέγεθος του προβλήματος...

Πάντως, μέχρι και το πρώτο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» στα προημιτελικά του Champions League, υπάρχουν ακόμα 2,5 εβδομάδες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα