Μεταγραφική συνεργασία στα πλάνα των Μπαρτσελόνα και Άγιαξ!

Gazzetta team
Μεταγραφική συνεργασία στα πλάνα των Μπαρτσελόνα και Άγιαξ!

bet365

Μπαρτσελόνα και Άγιαξ εξετάζουν μια μεταγραφική συνεργασία έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φρένκι Ντε Γιόνγκ από τον Αίαντα στους Μπαλουγκράνα ενόψει καλοκαιριού.

Ο Άγιαξ παραδοσιακά αποτελεί έναν σύλλογο που τροφοδοτεί με ταλέντα το ποδόσφαιρο και δεν είναι λίγες οι φορές που στο ρόστερ του γίνεται... αφαίμαξη από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπς που θέλουν να αρπάξουν τα αστέρια του αύριο.

Πως θα σας φαινόταν, όμως, αν η Μπαρτσελόνα είχε το πάνω χέρι σε ό,τι καλύτερο παράγει ο Άγιαξ από τις φημισμένες ακαδημίες του; Βέβαια και η Μπαρτσελόνα διαθέτει τη Μασία, ωστόσο σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, που έφερε στην επιφάνεια την είδηση, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει πραγματικότητα.

Οι δύο ομάδες νωρίτερα μέσα στη σεζόν έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιόνγκ το καλοκαίρι. Ο Ολλανδός μέσος αποτελεί ένα από τα καλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας του τα τελευταία χρόνια που με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Άγιαξ κατάφερε να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του αγωνιζόμενος από την επόμενη σεζόν στην Μπάρτσα.

Από αυτή τη μεταγραφή, σύμφωνα με τη Sport, οι δύο ομάδες έχουν στα πλάνα τους να προχωρήσουν μια μεταγραφική συνεργασία, ώστε η Μπαρτσελόνα να έχει το πάνω χέρι αναφορικά με την απόκτηση των παικτών του Άγιαξ, ενώ και ο Αίαντας θα μπορούσε να βοηθηθεί εξαιρετικά από κάτι τέτοιο στο οικονομικό κομμάτι.

Οι δύο σύλλογοι έχουν άριστες σχέσεις πλέον, ενώ δεν αποκλείεται το πλάνο αυτό να έχει να κάνει και με μια πιθανή μετακίνηση μέσα στους επόμενους μήνες του Ματάις Ντε Λιχτ, του κεντρικού αμυντικού του Άγιαξ, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ, επιδιώκοντας να νικήσει τις Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επίσης ενδιαφέρονται.

Η μετακίνηση του Ντε Γιόνγκ πάντως, αλλά και το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα είναι μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άγιαξ, ίσως αποτελέσουν κλειδιά για την πιθανή μεταγραφή και του Ντε Λιχτ στη Βαρκελώνη. Κάτι που αν συμβεί, θα δώσει νέα τροφή στα ρεπορτάζ που θέλουν τις δύο ομάδες να συνάπτουν μεταγραφική συνεργασία, όπως φημολογείται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα