Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση 60 εκατ. ευρώ για τον Ντε Λιχτ

Gazzetta team
Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση 60 εκατ. ευρώ για τον Ντε Λιχτ

bet365

Επίσημη πρόταση στον Άγιαξ για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ κατέθεσε η Μπαρτσελόνα με το ποσό να φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Πενταετές συμβόλαιο δίνει στον παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα μετά τον μέσο Φρένκι Ντε Γιόνγκ προσπαθεί να κλείσει και τον αμυντικό του Άγιαξ, Ματάις Ντε Λιχτ, για τον οποίο ενδιαφέρεται ουσιαστικά από το περσινό καλοκαίρι.

Για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό τελευταία είχε μπει δυναμικά στο κόλπο και η Γιουβέντους, η οποία μάλιστα σύντομα θα μιλήσει με τον Αίαντα για την περίπτωσή του ενόψει καλοκαιριού.

Έχοντας αυτό ως δεδομένο, η Μπάρτσα αποφάσισε να κινηθεί γρήγορα καταθέτοντας πρόταση στον Άγιαξ, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport. Στον ίδιο τον Ντε Λιχτ υπάρχει επίσης πρόταση για πενταετές συμβόλαιο, όπως δηλαδή και αυτό του Ντε Γιόνγκ, με αρκετά μπόνους.

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν ήδη έκανε την επίσημη κίνησή της για τον Ντε Λιχτ και μένει να φανεί αν η Γιουβέντους απαντήσει και αυτή με κάποια πρόταση, ενώ για τον παίκτη έχουν επίσης ενδιαφερθεί τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα