Αυτός είναι ο νέος μισθός του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Αυτός είναι ο νέος μισθός του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Gazzetta team
Αυτός είναι ο νέος μισθός του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εκτοξεύοντας τις αποδοχές του σε σχέση με όσα έπαιρνε πριν από εννιά μήνες στον πάγκο των Μερένγκες.

Όταν τον Μάιο του 2018 ο Ζιντάν αποφάσιζε να αποχωρήσει από το τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης, το συμβόλαιό του ανερχόταν στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Confidencial, ο «Ζιζού» στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το καλοκαίρι του 2022 είδε τις αποδοχές του να φτάνουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό αποτελεί μια σημαντική αύξηση και σε σχέση με όσα έπαιρνε στο ξεκίνημά του στη Ρεάλ το 2016. Ο Ζιντάν άρχισε με ένα συμβόλαιο των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, το οποίο στη συνέχεια με τις κατακτήσεις των Champions League άγγιξε τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και έπειτα έφτασε τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ζιντάν λαμβάνει ακριβώς τα μισά χρήματα σε σύγκριση με αυτά που παίρνει ο Ντιέγο Σιμεόνε από την Ατλέτικο, καθώς το συμβόλαιο του Τσόλο ανέρχεται στα 24 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα