«Ο Ζιντάν επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης» (vid)

«Ο Ζιντάν επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης» (vid)

Gazzetta team
«Ο Ζιντάν επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης» (vid)

bet365

Όπως μετέδωσε αποκλειστικά ο δημοσιογράφος Γιοσέπ Πεδρερόλ του Sexta, ο Ζινεντίν Ζιντάν θα αντικαταστήσει τον Σαντιάγο Σολάρι, επιστρέφοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όλα δείχνουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο προπονητής των επιτυχιών με τα τρία συνεχόμενα Champions League στον πάγκο των Μαδριλένων είναι η οριστική επιλογή του Φλορεντίνο Πέρεθ και των συνεργατών του, σύμφωνα με το Sexta, το ρεπορτάζ του οποίου στη συνέχεια έγινε αντικείμενο αναπαραγωγής από όλα τα Μεγάλα ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσε αποκλειστικά, το απόγευμα της Δευτέρας στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης της Ρεάλ, όπου και θα επιβεβαιωθεί η επιστροφή του Ζιντάν, αντικαθιστώντας τον Σαντιάγο Σολάρι στον πάγκο.

Το όνομα του Ζιντάν ήταν στην κορυφή της λίστας του Φλορεντίνο Πέρεθ μαζί με αυτό του Ζοσέ Μουρίνιο. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο «Ζιζού» ήταν πρόθυμος να επιστρέψει, αλλά από το καλοκαίρι, τη στιγμή που τον Γάλλο τεχνικό φερόταν να έχει προσεγγίσει και η Γιουβέντους.

Μένει πλέον να φανεί το αν επιβεβαιωθεί η είδηση επίσημα και ο Ζιντάν αναλάβει ξανά τη Ρεάλ πριν το τέλος της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα