Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεγανές 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεγανές 1-0

bet365

Rotation και συντήρηση δυνάμεων για τους Ροχιμπλάνκος, που έπαιξαν βαρετά, νίκησαν 1-0 τη Λεγανές και πάνε στο Τορίνο για να σφραγίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Αναμφίβολα, έχει ακόμα σημασία το πρωτάθλημα. Και η νίκη με 1-0 επί της Λεγανές έστειλε την Ατλέτικο στο -4 από την κορυφή, λίγο πριν παίξει η Μπαρτσελόνα βέβαια. Το θέμα όμως για την ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε είναι το Champions League. Την Τρίτη έχει να υπερασπιστεί στο Τορίνο το 2-0 επί τη Γιουβέντους και γι' αυτό ο Τσόλο έκανε πολλές αλλαγές στην 11άδα του, κάτι που δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Αλλωστε και οι βασικοί όταν παίζουν, πάλι οριακές είναι οι επιτυχίες όσον αφορά τα γκολ.

Σε ένα ματς που δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, το εύστοχο πέναλτι του Σαούλ (50') έκρινε τον νικητή, ενώ ένα καλό φάουλ του Λεμάρ και ένα δοκάρι του Παρτέι ήταν ό,τι καλύτερο είχε να προσφέρει η αναμέτρηση. Το ζητούμενο άλλωστε για τους γηπεδούχους ήταν εκτός από το τρίποντο, το να μην δεχτούν γκολ, κάτι που συνέβη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι τους.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Χιμένες, Σολάνο (46' Σαούλ), Αρίας, Παρτέι, Βιτόλο, Ρόδρι, Κορέα, Γκριεζμάν (46' Λεμάρ), Κάλινιτς (73' Χουανφράν)

Λεγανές (Μαουρίτσο Πελεγκρίνο): Λούνιν, Νιόμ (76' Αρνάιθ), Ομερούο, Ρέγιες, Ρόδρι, Κράβετς, Πέρεθ, Εράσο (71' Καρίγιο), Βέσγα, Μπραϊτγουάιτ (71' Ελ Ζαρ), Εν Νεσίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα