Αλαβές - Εϊμπαρ 1-1

Gazzetta team
Αλαβές - Εϊμπαρ 1-1

bet365

Η Αλαβές ήρθε ισόπαλη με 1-1 εντός έδρας με την Εϊμπαρ, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να περάσει έστω και προσωρινά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το βασκικό ντέρμπι μεταξύ της Αλαβές και της Εϊμπαρ είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη γηπεδούχο, η οποία τη φετινή σεζόν έχει φτάσει να διεκδικεί ακόμα και την έξοδό της στο Champions League. Ωστόσο, η Εϊμπαρ, η οποία έχει ουσιαστικά σωθεί, την υποχρέωσε στο ισόπαλο 1-1, με την Αλαβές να χάνει έτσι τη μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει -έστω και προσωρινά- τη Χετάφε στην 4η θέση.

Στο πρώτο μέρος τόσο η Αλαβές όσο και η Εϊμπαρ είχαν τις ευκαιρίες τους, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο αμυντικός των γηπεδούχων Ντουάρτε είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει με φορείο. Το πλασέ του Ινούι στο 58' ήταν εκείνο που έβαλε μπροστά την Αλαβές, αλλά η Εϊμπαρ έδωσε την απάντησή της στο 71' όταν ο Καρδόνα αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή ισοφάρισε με πλασέ σε 1-1.

Το ντερμπάκι της Χώρας των Βάσκων έληξε ισόπαλο 1-1, με την Αλαβές να διατηρείται πάντως σε ευρωπαϊκή τροχιά, παραμένοντας στην 5η θέση και την Εϊμπαρ να παραμένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα