Ρεάλ Μαδρίτης-Μουρίνιο: Ανοιγμα του Ζοσέ για επιστροφή στη Μαδρίτη

Ρεάλ Μαδρίτης-Μουρίνιο: Ανοιγμα του Ζοσέ για επιστροφή στη Μαδρίτη

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης-Μουρίνιο: Ανοιγμα του Ζοσέ για επιστροφή στη Μαδρίτη

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε πόσο ξεχωριστά ένιωθε με τη δουλειά στους Μερένγκες και έδειξε ξεκάθαρα ότι θα γυρνούσε δίχως δεύτερη σκέψη.

Η Ρεάλ αναζητά προπονητή για να γυρίσει σελίδα από το καλοκαίρι και ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται πάντα στη σχετική συζήτηση. Τόσο στο «BeinSports», το κανάλι με το οποίο συνεργάζεται ως σχολιαστής, όσο και με ατάκες του στο ισπανικό «Deportes Cuatro», ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πόσο ξεχωριστή ήταν για εκείνον η συνεργασία με τους Μαδριλένους, κάνοντας ξεκάθαρο άνοιγμα για επιστροφή:

«Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να επέστρεφα στη Ρεάλ, την Πόρτο, την Τσέλσι ή την Ιντερ. Είναι ωραίο να σε θέλουν ξανά πίσω, αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο η Τσέλσι στο παρελθόν μου το πρότεινε. Εχω υπέροχες αναμνήσεις από τη θητεία μου στη Μαδρίτη. Το να εργάζομαι για τη Ρεάλ, ήταν μία μοναδική εμπειρία, διαφορετική από κάθε άλλη που έχω βιώσει. Κάναμε φανταστικά πράγματα και κατακτήσαμε ένα πρωτάθλημα με μοναδικό τρόπο. Είχαμε βέβαια και αρνητικές αστιγμές, όπως κι εγώ έκανα λάθη. Μετά από αυτή την εμπειρία όμως με τη Ρεάλ, έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος και προπονητής».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα