Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Gazzetta team
Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

bet365

Ο Ισπανός φορ έκανε την πρώτη ντομπλέτα του ως Ροχιμπλάνκο και οδήγησε τους Μαδριλένους στο 0-2 επί της Σοσιεδάδ και στο -7 από την κορυφή

Εκανε τις δύο διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα Φεβρουαρίου και αυτό της έχει στοιχίσει την επαφή της με την κορυφή. Ωστόσο, η Ατλέτικο εμφανίζεται βελτιωμένη και στο «Ανοέτα» πήρε την τρίτη σερί νίκη της για τη La Liga, ενώ έχει ενδιάμεσα και εκείνη με τη Γιουβέντους. Με αυτό το 0-2 επί της Σοσιεδάδ μάλιστα, οι Ροχιμπλάνκος μπορούν να καμαρώνουν ότι γύρισαν στις παλιές καλές συνήθειές τους, καθώς δεν έχουν καν δεχτεί γκολ.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο η άμυνα, αλλά και το πώς θα έβρισκε το γκολ. Γι' αυτό φρόντισε λοιπόν ο Μοράτα. Ο Ισπανός φορ που την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε το πρώτο του ως Ροχιμπλάνκο, τώρα καθάρισε μόνος του μπροστά με δύο κεφαλιές σε τρία λεπτά (30'-33'). Με αυτό το τρίποντο η Ατλέτικο παρέμεινε στο -7 από την Μπαρτσελόνα και όσο ζει ελπίζει, ενώ οι Βάσκοι ηττήθηκαν έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.

Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρούγι, Νάβας, Θαλδούα, Γιορέντε, Ερναντές, Θουρουτούθα (67' Χουάνμι), Μερίνο, Θουμπελδία (75' Πάρδο), Σάντρο, Ογιαρθάμπαλ, Γουίλιαμ Ζοσέ (27' Μπαουτίστα)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Χιμένες, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς (46' Αρίας), Ρόδρι, Κόκε, Σαούλ, Λεμάρ (58' Παρτέι), Γκριεζμάν, Μοράτα (71' Κορέα).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα