Αποθεώνει Ράκιτιτς με... μπηχτές για Πογκμπά και Instagram ο Μουρίνιο! (vid)|

Κώστας Ζάλιαρης
Αποθεώνει Ράκιτιτς με... μπηχτές για Πογκμπά και Instagram ο Μουρίνιο! (vid)|

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε φόρα και δεν μπόρεσε να κρατηθεί στο τηλεοπτικό στούντιο του beIN Sports λίγο μετά το clasico της Μαδρίτης, αφού, σχολιάζοντας τον Ιβάν Ράκιτιτς, πετάει τα «βέλη» του στον Πολ Πογκμπά για το Instagram και τα social media!

Ο πρώην κόουτς των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη ροή του λόγου του, ζήτησε λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω για να πει κάτι που ήθελε πολύ να τονίσει δημοσίως και ξεκίνησε την αποθέωση για τον Ράκιτιτς, λέγοντας:

«Είναι από τους πιο υποτιμημένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Είναι απλός στο παιχνίδι του, είναι αποτελεσματικός, τρέχει συνέχεια, είναι φανταστικός... Μιλάμε συνεχώς για τα μεγάλα ονόματα και θέλω να πω ότι ο Ράκιτιτς θα πρέπει να γίνει... πιο ενεργό στο Instagram και τα social media γιατί σε αυτή την εποχή αυτό είναι το σημαντικό και ο Ράκιτιτς μάλλον ενδιαφέρεται μόνο για το γήπεδο».

Προφανώς και είχαν συγκεκριμένο αποδέκτη τα λόγια του Μουρίνιο καθώς είχε ξεσπάσει... πόλεμος ανάμεσα σ' εκείνον και τον Πολ Πογκμπά για το Instagram και τα βίντεο, στη συνύπαρξη των δυο τους στο Μάντσεστερ...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα