Ρεάλ Μαδρίτης: Με το μυαλό στη Γιουβέντους ο Μαρσέλο...

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Με το μυαλό στη Γιουβέντους ο Μαρσέλο...

bet365

Σύμφωνα με τα μαδριλένικα Μέσα, ο Μαρσέλο φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του για να φύγει από τη Ρεάλ, υπογράφοντας στη Γιουβέντους το καλοκαίρι.

Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι ο Βραζιλιάνος μπακ της Ρεάλ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη «Γηραιά Κυρία» να ποντάρει πολλά και στην πολύ καλή φιλική σχέση μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Μαρσέλο ώστε να υλοποιήσει αυτή τη μεγάλη μεταγραφή.

Σύμφωνα με το Telemadrid, που έρχεται να προστεθεί σε αρκετά δημοσιεύματα Μέσων της Μαδρίτης, ο Μαρσέλο έχει αποφασίσει οριστικά να φύγει από τη Ρεάλ την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, θέλοντας να υπογράψει στη Γιούβε.

Ήδη μεταξύ Μαρσέλο και διοίκησης της Ρεάλ έχουν γίνει κάποιες επαφές, όπου ο Μαρσέλο έδειξε νευριασμένος για την κριτική που του ασκείται, και κατέστησε σαφές πως θέλει να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Μένει πλέον να φανεί η εξέλιξη του θέματος και αν η Γιούβε θα ακολουθήσει με επίσημη πρόταση μέσα στους επόμενους μήνες και καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν. Το σίριαλ με τον Μαρσέλο μόλις άνοιξε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα