Ρεάλ Μαδρίτης: Παίζει κανονικά στο Clasico ο Σέρχιο Ράμος

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Παίζει κανονικά στο Clasico ο Σέρχιο Ράμος

bet365

Διατηρούνται οι τέσσερις κίτρινες κάρτες που είχε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος καθώς στο παιχνίδι με τη Λεβάντε θα εκτίσει την κόκκινη που δέχθηκε με τη Χιρόνα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους και σούπερ αποδόσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σέρχιο Ράμος είχε τέσσερις κίτρινες κάρτες πριν το ματς με τη Χιρόνα, και σε περίπτωση που δεχόταν μία ακόμα, τότε θα συμπλήρωνε πέντε και θα έχανε το ματς με τη Λεβάντε που ακολουθεί.

Ωστόσο, στην ήττα με 2-1 από τη Χιρόνα, ο Ράμος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες και δημιουργήθηκε μπέρδεμα σχετικά με το αν θα τιμωρηθεί με μία η με δύο αγωνιστικές, λόγω της κόκκινης κάρτας. Κάτι που θα τον έβαζε σε κίνδυνο να χάσει το clasico με την Μπαρτσελόνα στις 2 Μαρτίου.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό επισήμως, ο αρχηγός της Ρεάλ θα εκτίσει με τη Λεβάντε την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Χιρόνα. Έτσι, οι τέσσερις κάρτες που έχει διατηρούνται, με συνέπεια να μπορεί να δώσει το «παρών» κανονικά στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου στις 2 Μαρτίου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα