Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έχει χάσει 20 από τα 86 πέναλτι που έχει εκτελέσει

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έχει χάσει 20 από τα 86 πέναλτι που έχει εκτελέσει

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Βαγιαδολίδ και επιβεβαίωσε πως οι εκτελέσεις από την άσπρη βούλα δεν είναι το... ατού του.

Αν κανείς ψάχνει να βρει ένα σημείο στο οποίο ο Μέσι δείχνει πιο... ανθρώπινος, τότε μπορεί να ρίξει μια ματιά στα στατιστικά του από το σημείο του πέναλτι.

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τη Βαγιαδολίδ στο 43' από την άσπρη βούλα, ωστόσο λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης εκτέλεσε και δεύτερο πέναλτι, χωρίς όμως αυτή τη φορά να βρει στόχο, με τον Μασίπ να αποκρούει.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με τα χθεσινά πέναλτι, ο Μέσι έφτασε τα 86 χτυπήματα στην καριέρα του, έχοντας αστοχήσει σε 20 από αυτά σε όλες τις διοργανώσεις. Δηλαδή χάνει περίπου ένα στα τέσσερα.

Συγκεκριμένα στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει εκτελέσει τα 62, αστοχώντας στα 12 από αυτά, έχοντας ποσοστό αστοχίας ένα στα πέντε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα