Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Gazzetta team
Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

bet365

Νίκη όπως... παλιά, με αγωνιστικό μισό μηδέν (0-1), πήραν οι Ροχιμπλάνκος στη Βαγιεκάνο, με τον Γάλλο επιθετικό να φτάνει τα 130 γκολ και να ξεπερνάει τον αγαπημένο του club, Φερνάντο Τόρες.

Είχαν προηγηθεί οι δύο ήττες (Μπέτις, Ρεάλ) που την άφησαν στο -7 από την κορυφή. Η Ατλέτικο δεν ήταν καλά και είχε ανάγκη ένα τρίποντο, ώστε να φτιάξει κάπως την ψυχολογία της, μιας και την ερχόμενη Τετάρτη θα υποδεχτεί τη Γιουβέντους. Το πήρε με 0-1 στο «Βαγιέκας», αλλά το έκανε με το πιο κλασικό στιλ Σιμεόνε, το δικό του... μισό μηδέν, δίχως η ομάδα του να παίξει καλά και με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες ευκαιρίες.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στο 60' ο Τσόλο έριξε και τον Ντιέγκο Κόστα στο ματς και για πρώτη φορά βρέθηκε με τριάδα επιθετική μαζί με τους Μοράτα, Γκριεζμάν. Ο Ντιέγκο Κόστα γύρισε την μπάλα στον Γκριεζμάν (74'), ο οποίος βρήκε δίχτυα για 130η φορά με την Ατλέτικο σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπερνώντας τον Φερνάντο Τόρες, για να γίνει ο πέμπτος σκόρερ στην ιστορία του club. Στις καθυστερήσεις ο Ομπλάκ με ωραία επέμβαση έσωσε την κατάσταση στην κεφαλιά του Μπα, που... μύρισε ισοφάριση.

Βαγιεκάνο (Μίτσελ): Ντιμιτριέβσκι, Τίτο, Μπα, Ζόρντι Αμάτ, Γκάλβεθ (76' Γκαρθία), Μάριο Σουάρεθ, Μορένο, Κομεσάνια, Τρέχο (57' Μπεμπέ), Εμπάρμπα (57' Εμπάρμπα), Ντε Τομάς

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Αρίας, Ρόδρι (75' Σάβιτς), Σαούλ, Βιτόλο (60' Λεμάρ), Κορέα (60' Ντιέγκο Κόστα), Μοράτα, Γκριεζμάν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα