Μπαρτομέου: «Ο Βαλβέρδε πρεσβεύει τις αξίες της Μπαρτσελόνα» (pic)

Μπαρτομέου: «Ο Βαλβέρδε πρεσβεύει τις αξίες της Μπαρτσελόνα» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτομέου: «Ο Βαλβέρδε πρεσβεύει τις αξίες της Μπαρτσελόνα» (pic)

bet365

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, έδειξε πόσο εκτιμά την προπονητική φιλοσοφία του Ερνέστο Βαλβέρδε και ξεκαθάρισε πως τον θεωρεί κατάλληλο για την ομάδα αυτή τη στιγμή, μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους για 1+1 χρόνια.

Επιστροφή χρημάτων* στο Εϊμπάρ - Χετάφε και σούπερ αποδόσεις στη La Liga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα βρίσκεται στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» και την επόμενη σεζόν, με το νέο συμφωνητικό που υπέγραψε με τον σύλλογο να ορίζει διάρκεια συνεργασίας 1+1 χρόνια, με τον δεύτερο χρόνο να συμπεριλαμβάνεται με τη μορφή οψιόν στα έγγραφα.

«Εξασφαλίζουμε την συνέχιση της ροής στην οποία έχει μπει η ομάδα, με έναν άνθρωπο που πρεσβεύει απόλυτα και με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της Μπαρτσελόνα και με τον οποίο έχουμε τις ίδιες απόψεις και φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Μοιραζόμαστε και κινούμαστε σε πλάνο επιτυχιών για τη Μπαρτσελόνα...» ήταν το σχόλιο του Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου μέσω social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα