Αραούχο: H Λας Πάλμας έβαλε «φρένο» για Κίνα

Αραούχο: H Λας Πάλμας έβαλε «φρένο» για Κίνα

Gazzetta team
Αραούχο: H Λας Πάλμας έβαλε «φρένο» για Κίνα

bet365

Η διοίκηση της Λας Πάλμας ξεκαθάρισε στον Σέρχιο Αραούχο πως δεν θα παραχωρηθεί σε ομάδα της Κίνας και πως πρόθεση είναι ο Αργεντινός άσος να παραμείνει στον σύλλογο τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάντσεστερ Γ. - Παρί Σ. Ζ. και σούπερ αποδόσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αραούχο είχε πρόσφατα δεχθεί μια εξαιρετική πρόταση από ομάδα της Κίνας, κάτι που σύμφωνα με τον τεχνικό της Λας Πάλμας, Πάκο Ερέρα, τον είχε επηρεάσει σημαντικά στις εμφανίσεις του.

Τα λεφτά που πρόσφεραν από την Κίνα στον πρώην άσο της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικά, ωστόσο η Λας Πάλμας παραμένει αμετακίνητη και δεν δείχνει καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με την τοπική Provincia, αυτό ήταν και το μήνυμα που μετέφεραν οι άνθρωποι της Λας Πάλμας προς την πλευρά του «Τσίνο», ζητώντας του να κλείσει τα αυτιά του και να επικεντρωθεί στην ομάδα, προσπαθώντας να βελτιώσει τις εμφανίσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η ομάδα των Καναρίων Νήσων είχε ξεκαθαρίσει πως θα κάνει αποδεκτή πρόταση για τον Αραούχο μόνο αν αυτή αγγίζει το ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ, θέλοντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση μέσα στη σεζόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα