Ο Ρονάλντο αποκάλυψε στον Μαρσέλο ότι θα έφευγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην προπόνηση του τελικού του Champions League

Gazzetta team
Ο Ρονάλντο αποκάλυψε στον Μαρσέλο ότι θα έφευγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην προπόνηση του τελικού του Champions League

bet365

Αποκαλυπτικός ο Μαρσέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε, όπου έκανε γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο του είχε πει πως θα έφευγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Μαρσέλο παραχώρησε συνέντευξη στο Esporte Interativo, όπου και αποκάλυψε ότι πριν τον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ στο Κίεβο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο του είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε πάρει οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Να πάρει, κάναμε προπόνηση για τον τελικό και μου είπε: "Φεύγω"», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρσέλο, ο οποίος κρατούσε εκείνη την ατάκα του καλού του φίλου ως μυστικό μέχρι και σήμερα.

Τα ρεπορτάζ θέλουν τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Ρεάλ να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους για το καλοκαίρι και πως ο Ρονάλντο προσπαθεί να τον πείσει να τον ακολουθήσει στο Τορίνο. Ο Μαρσέλο, ωστόσο, φρόντισε να δώσει μια διπλωματική απάντηση στην ερώτηση που του έγινε:

«Η Γιουβέντους είναι ένας τεράστιος σύλλογος, αλλά έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης», υπογράμμισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα