Λεγανές – Μπέτις 3-0

Κώστας Ζάλιαρης
Λεγανές – Μπέτις 3-0

bet365

Ό,τι ήθελε έκανε τη Μπέτις ο Εν – Νεσίρι (7 γκολ στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος) και έφτασε στο χα-τρικ με το οποίο χάρισε ακόμα μια σημαντική νίκη στη Λεγανές με το τελικό 3-0 για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα ήταν απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής, τη στιγμή που το σύνολο του Κίκε Σετιέν εμφανίστηκε κατώτερο των προσδοκιών και παντελώς ακίνδυνο...

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το σκορ άνοιξε στο 22ο λεπτό με τον Εν – Νεσίρι να σουτάρει με δύναμη αφού πρώτα κατέβασε τη μπάλα από εκτέλεση κόρνερ και με τη βοήθεια κόντρας σε αντίπαλο κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 36' ήρθε και το 2-0 με τον Μαροκινό να πετάγεται πρώτος στη μπάλα στο γύρισμα που έγινε από αριστερά κι ενώ η άμυνα της Μπέτις πελαγοδρομούσε, ενώ στο 66' ο Εν – Νεσίρι ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ με εξαιρετικό αριστερό πλασέ σε αντεπίθεση που βγήκε με μεγάλη άνεση από τη Λεγανές, σε στιγμές πίεσης που ασκούσε η Μπέτις...

Στο 81ο λεπτό αποβλήθηκε και ο Χάβι Γκαρσία για σκληρό χτύπημα στον Όσκαρ με προτεταμένο το πόδι και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πολύ άσχημο μεσημέρι για την ομάδα του Σετιέν και το πολύ ευχάριστο για τη Λεγανές, η οποία βρέθηκε στο + 6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα