Γύρισαν πλάτη στις εξέδρες στο Ράγιο – Λεγανές για να διαμαρτυρηθούν! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Γύρισαν πλάτη στις εξέδρες στο Ράγιο – Λεγανές για να διαμαρτυρηθούν! (pic)

bet365

Για δυο λεπτά παρέμειναν με γυρισμένη την πλάτη στον αγωνιστικό χώρο, οι οπαδοί στις εξέδρες του «Βαγιέκας», με τον κόσμο να διαμαρτύρεται για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα!

Επιστροφή χρημάτων* στο Πανιώνιος - ΠΑΟΚ και σούπερ αποδόσεις στο Κύπελλο Ελλάδας από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η LaLiga οφείλει να συμβιβαστεί με τις απαιτήσεις των τηλεοπτικών Μέσων που ζητούν σε συγκεκριμένη ώρα την διεξαγωγή των αναμετρήσεων πρωταθλήματος κι έτσι, το ματς της Ράγιο με τη Λεγανές (21:00 Ισπανίας, 22:00 Ελλάδας), αποφασίστηκε να κάνει σέντρα αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Οι οπαδοί, για δυο λεπτά γύρισαν πλάτη στο παιχνίδι κι έδειξαν έτσι ότι δεν θέλουν καθόλου, ειδικά καθημερινές, τέτοια ώρα έναρξης στα ματς που θέλουν να παρακολουθούν από κοντά και να στηρίζουν την ομάδα τους...

Οι φωτογραφίες είναι από την εφημερίδα AS

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα