Χιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Γιώργος Κοντογεώργης
Χιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

bet365

Με τον on-fire, Μπενζεμά, να βάζει δύο γκολ, η Ρεάλ πέρασε εύκολα από την έδρα της Χιρόνα (1-3) και με δύο νίκες στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σε καλο φεγγάρι είναι η Ρεάλ και το έδειξε στον αγώνα ρεβάνς του 4-2 κόντρα στην Χιρόνα σε βάρος της οποίας πέτυχε δεύτερη σερί νίκη και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Οι Merengues παρατάχθηκαν με κάποιες αλλαγές από τον Σαντιάγο Σολάρι, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν σε τρελά κέφια, για 41ο ματς της Ρεάλ πέτυχε 2+ γκολ και καθάρισε την όποια συζήτηση για πρόκριση από το πρώτο μέρος.

Η Χιρόνα βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2' όταν στο μακρινό φάουλ από πλάγια του Γκρανέλ, ο Νάβας δεν υπολόγισε καλά και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο. Κάπου εκεί τελείωσαν μάλλον τα όνειρα των Καταλανών για την ανατροπή και την πρόκριση. Ο Μπενζεμά προειδοποίησε στο 15' και στο 27' άνοιξε το σκορ καθώς συνέκλινε από δεξιά και αφού έπαιξε το 1-2 με τον Καρβαχάλ τελείωσε τη φάση με το αριστερό για το 0-1. Στο 32' ο Μαρσέλο έχασε τρελό τετ-α-τετ αλλά ο Μπενζεμά δεν έμελλε να κάνει λάθος στο ματς και στο 44' μετά την πάσα του Βινίσιους με πλασέ δοκάρι-και-μέσα από πλάγια μέσα στην περιοχή έγραψε το 0-2.

Με τα πάντα έχουν κριθεί όσον αφορά την πρόκριση, το δεύτερο μέρος είχε λιγότερα πράγματα να δώσει. Ο Σολάρι πέρασε στο ματς τους Μάρκο Ασένσιο και Μπέιλ και ο πρώτος στο 65' έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ο Ιραϊθόθ απέκρουσε και σε κενό σχεδόν τέρμα ο Λούκας Βάθκεθ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 71' ο Πατσόν έβγαλε μόνο τον Πόρο και εκείνος νίκησε τον Νάβας για το 1-2 μειώνοντας για τους γηπεδούχους, όμως η Ρεάλ πήρε ξανά διαφορά δύο τερμάτων στο 75' με το δυνατό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής από τον Γιορέντε που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Χιρόνα (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ιραϊθόθ, Ραμάλιο, Εσπινόσα, Μουνιέσα (46' Χουάνπε), Ραούλ Γκαρθία, Αλεξ Γκρανέλ, Σέουνγκ-Χο (68' Πατσόν), Ντάγκλας Λουίζ, Πόρο, Λοσάνο, Στουάνι (58' Βάλερι).

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Νάβας, Ράμος (64' Νάτσο), Βαράν, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Γιορέντε, Κροος, Θεμπάγιος, Βάθκεθ, Βινίσιους (67' Μπέιλ), Μπενζεμά (58' Ασένσιο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα