Ανάθεση με... μίζα για τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανάθεση με... μίζα για τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας!

bet365

Φωτιές ανάβει η AS με το δημοσίευμα για τον τρόπο με τον οποίο το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» κατάφερε να κερδίσει και να διεξάγει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Βαλένθια - Χετάφε με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που κυκλοφορεί, οι υπεύθυνοι του γηπέδου της Μπέτις πρότειναν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας το μεγαλύτερο ποσοστό κερδών επί των πωλήσεων των εισιτηρίων που θα πωληθούν για το παιχνίδι από το οποίο θα κριθεί ο νέος Κυπελλούχος Ισπανίας!

Η RFEF φαίνεται ότι θα εισπράξει το 85% από τα εισιτήρια που θα κοπούν για τον μεγάλο τελικό, σε αντίθεση με την προσφορά που φαίνεται πως είχε κάνει η Βαλένθια με το Μεστάγια, προτείνοντας να παραχωρηθεί μονάχα ένα 20% των εσόδων από τα εισιτήρια του παιχνιδιού!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα