Διαμαρτυρία με άδειες κερκίδες και μαζική είσοδο!

Θάνος Σαρρής
Διαμαρτυρία με άδειες κερκίδες και μαζική είσοδο!

bet365

Οι οπαδοί της Αλαβές και της Ράγιο μπήκαν μαζί στο γήπεδο στο 5' της αναμέτρησης, φωνάζοντας συνθήματα κατά του προέδρου της La Liga και εκφράζοντας την αντίθεσή τους για τα ματς τις Δευτέρες.

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τεμπάς, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε «κόκκινο πανί» για αρκετούς οπαδούς στην Ισπανία. Ένας από τους λόγους είναι και η καθιέρωση των αγώνων τις Δευτέρες, για τηλεοπτικούς και εμπορικούς λόγους, γεγονός όμως που αποκλείει από το γήπεδο ή το εκτός έδρας ταξίδι αρκετούς. Η πρωτοβουλία #NoAlFútbolLosLunes στηρίζεται πολύ από τoυς οπαδούς της Ράγιο Βαγιεκάνο και το βράδυ της Δευτέρας στο Μεντιθορόθα οι πιστοί της, μαζί με αυτούς της Αλαβές έστειλαν ένα πολύ ισχυρό μήνυμα.

Το γήπεδο την ώρα της σέντρας ήταν σχεδόν άδειο, προκαλώντας μια πολύ αρνητική εικόνα στον παρατηρητή. Στο 5' της αναμέτρησης περίπου 15 χιλιάδες κόσμου μπήκαν μαζικά φωνάζοντας συνθήματα κατά του Τεμπάς και εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή αγώνων το βράδυ της Δευτέρας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα