Βαγιαδολίδ - Θέλτα 2-1

Gazzetta team
Βαγιαδολίδ - Θέλτα 2-1

bet365

Η Βαγιαδολίδ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της Θέλτα, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα στην ουρά, τη στιγμή που οι Γαλιθιάνοι ζορίζονται.

Το ματς μεταξύ της Βαγιαδολίδ και της Θέλτα ήταν από αυτά που έχουν τον χαρακτήρα του «εξάποντου» με τις δύο ομάδες μόλις πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Αυτή που αναπνέει κάπως καλύτερα είναι η Βαγιαδολίδ, η οποία ανατρέποντας το σκορ πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Θέλτα, που παραμένει σε... αναμμένα κάρβουνα.

Το παιχνίδι από το πρώτο μέρος ήταν πολύ ανοικτό με τη Θέλτα να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ (0-1) χάρη στο καλοζυγισμένο σουτ του Σίστο στο 16'.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η Βαγιαδολίδ αντέδρασε. Αρχικά με τον Όσκαρ Πλάνο στο 55' ο οποίος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια με τον Κέκο στο 69' ο οποίος τελείωσε με διαγώνιο σουτ μια όμορφη ομαδική προσπάθεια, κάνοντας έτσι το 2-1 για τους γηπεδούχους. Λίγο πριν το τέλος, στο 87' η Θέλτα έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χόεντ.

Η Βαγιαδολίδ πήρε έτσι πέντε βαθμούς απόσταση από τη διακεκαυμένη ζώνη, τη στιγμή που η Θέλτα παραμένει κοντά στις επικίνδυνες θέσεις, μετρώντας πλέον πέντε σερί ήττες στην Primera Division.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα