Σεβίλλη - Λεβάντε 5-0

Gazzetta team
Σεβίλλη - Λεβάντε 5-0

bet365

Η Σεβίλλη μετά από τέσσερις αγωνιστικές επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα χάρη στο εντυπωσιακό 5-0 επί της Λεβάντε και διατηρείται μέσα στην πρώτη τετράδα.

Η τέταρτη Σεβίλλη είχε δει τη διαφορά της από τις ομάδες που την ακολουθούν να μειώνεται σημαντικά καθώς οι Ανδαλουσιάνοι είχαν μείνει χωρίς νίκη για τέσσερις σερί αγωνιστικές. Το τρίποντο απέναντι στη Λεβάντε ήταν μονόδρομος και αυτή τη φορά οι παίκτες του Ματσίν δεν δυσκολεύτηκαν.

Μπορεί στο πρώτο μέρος να μην εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, βλέποντας και το δοκάρι να σταματά την προσπάθεια του Βέμπερ, αλλά στο δεύτερο μέρος άνοιξαν την άμυνα της Λεβάντε, σημειώνοντας πέντε τέρματα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Αρχικά με πλασέ του Μπεν Γεντέρ στο 48' και στη συνέχεια με ακόμα ένα από τον Αντρέ Σίλβα στο 60' η Σεβίλλη έβαλε τις βάσεις, για να έρθει ο Βάσκες στο 71' γράφοντας 3-0.

Το 4-0 διαμορφώθηκε από τον Σαράμπια με πέναλτι στο 80' και το 5-0 στις καθυστερήσεις από τον Πρόουμς, αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα της Ανδαλουσίας μέσα στην πρώτη τετράδα, πιάνοντας προσωρινά τη Ρεάλ Μαδρίτης με 36 βαθμούς στην τρίτη θέση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα