Η Ρεάλ προσφέρει και Χάμες για να ρίξει την τιμή για Έρικσεν!

Κώστας Ζάλιαρης
Η Ρεάλ προσφέρει και Χάμες για να ρίξει την τιμή για Έρικσεν!

bet365

Τα σενάρια με τα οποία θα καταφέρει ν' αποσπάσει τον Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ εξετάζει και αναλύει η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει καλοκαιριού, βάζοντας πλέον στην εξίσωση και τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός των «σπιρουνιών» έχει δεχθεί πρόταση γι' ανανέωση συμβολαίου, όμως δείχνει ιδιαίτερα διστακτικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει για να παραμείνει γι' αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζει για τις ματιές της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την «AS», στη «βασίλισσα» εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης και σκέφτονται τρόπους που μπορούν ν' αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίες.

Έτσι, φαίνεται πως πλέον στην εξίσωση βάζουν και τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός αυτή τη στιγμή στη Μπάγερν Μοναχου. Ο Κολομβιανός δεν έχει καθόλου καλή συνεργασία με τον Νίκο Κόβατς στους Βαυαρούς και αυτό ίσως αποτελέσει πάτημα για τη Ρεάλ ώστε να τον καλέσει πίσω στο φινάλε της σεζόν και να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην προσφορά για τον Έρικσεν, προκειμένου να μειωθεί το ποσό που θα διατεθεί προς τον λονδρέζικο σύλλογο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα