Τελείωσε του Μοράτα, δανεικός με οψιόν αγοράς στην Ατλέτικο

Κώστας Ζάλιαρης
Τελείωσε του Μοράτα, δανεικός με οψιόν αγοράς στην Ατλέτικο

bet365

Μονάχα η ανακοίνωση απομένει για την οριστικοποίηση της μετακίνησης του Αλβάρο Μοράτα από την Τσέλσι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού όλα είναι συμφωνημένα και οι «μπλε» θα καλύψουν το κενό του με τον Γκονζάλο Ιγουαΐν.

Επιστροφή χρημάτων* στο Έιμπαρ - Εσπανιόλ και σούπερ αποδόσεις στην La Liga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μοράτα, βάζει τέλος στην πολύ κακή θητεία του στους «μπλε» του Λονδίνου έπειτα από μόλις 1,5 σεζόν, έχοντας όμως χάσει τη... σπίθα του για γκολ και όντας τόσο απογοητευμένος από τον εαυτό του και την κατάσταση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» που δεν μπορούσε να πανηγυρίσει ούτε τα γκολ του για να πάρει θάρρος και να συνεχίσει...

Η μετακίνησή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τελειωμένη και απομένει μονάχα η επίσημη ανακοίνωση, με τη μεταγραφή ν' αφορά δανεισμό μέχρι και το καλοκαίρι και τους «ροχιμπλάνκος» να εξασφαλίζουν και οψιόν αγοράς του έναντι 55 εκατ.ευρώ.

Την ίδια στιγμή στην Τσέλσι περιμένουν την ενημέρωση από τη Γιουβέντους για να «πετάξει» ο Ιγουαΐν για την αγγλική πρωτεύουσα, με τη Μίλαν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πιάτεκ από τη Τζένοα και τον Αργεντινό φορ να φοράει τη μπλε φανέλα για να συνεργαστεί ξανά με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα