Για εύνοια της Μπαρτσελόνα από το VAR «φωνάζουν» οι Μαδριλένοι! (pic)

Gazzetta team
Για εύνοια της Μπαρτσελόνα από το VAR «φωνάζουν» οι Μαδριλένοι! (pic)

bet365

Η Marca μετά τον χαμό που σήκωσε η Ρεάλ Μαδρίτης με το VAR, βάζει στο επίκεντρο την Μπαρτσελόνα έπειτα από το γκολ του Λουίς Σουάρες με το οποίο πήρε προβάδισμα επί της Λεγανές.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λαμία - Παναθηναϊκός (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Ρεάλ Μαδρίτης τελευταία σήκωσε μεγάλη γκρίνια στην Ισπανία αναφορικά με το VAR θεωρώντας ότι οι αποφάσεις που παίρνονται έχουν σκοπό να την αδικήσουν.

Πριν... πέσει η σκόνη που σηκώθηκε, ήρθε μια ακόμα φάση για να προκαλέσει τους Μαδριλένους με το δεύτερο γκολ του Λουίς Σουάρες επί της Λεγανές που δίνει το προβάδισμα στην Μπάρτσα σε ένα καθοριστικό σημείο.

Ο Κουέγιαρ στη φάση πέφτει στο χορτάρι και πιάνει το χέρι του με τον διαιτητή όμως να μην σφυρίζει φάουλ στον Σουάρες και να δείχνει σέντρα.

Η μαδριλένικη Marca θεωρεί πως ήταν ακόμα μια απόδειξη ότι το VAR πέφτει πλέον σε σοβαρά λάθη, «φωνάζοντας» ότι οι Μπλαουγκράνα ευνοούνται από τη χρήση της τεχνολογίας.

Η Marca στέκεται και σε άλλες περιπτώσεις που συνέβησαν μέσα στην αγωνιστική, ωστόσο σαν κεντρικό της θέμα έχει το τέρμα του Σουάρες, θεωρώντας πως με αντικανονικό τρόπο η Μπαρτσελόνα πήρε το προβάδισμα που της χάρισε ουσιαστικά και τη νίκη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα