Υπόθεση «Τσερίσεβ» για την Μπαρτσελόνα και κίνδυνος αποκλεισμού στο Κύπελλο

Gazzetta team
Υπόθεση «Τσερίσεβ» για την Μπαρτσελόνα και κίνδυνος αποκλεισμού στο Κύπελλο

bet365

Οπως συνέβη τρία χρόνια πριν με τον Τσερίσεβ και τη Ρεάλ, έτσι και η Μπάρτσα μπορεί να μείνει εκτός Κυπέλλου (θα χάσει το πρώτο ματς στα χαρτιά 3-0), επειδή έβαλε στον πρώτο αγώνα με τη Λεβάντε, τιμωρημένο παίκτη της από τη Β' ομάδα.

Την Πέμπτη το βράδυ, η Μπαρτσελόνα υποδεχόταν τη Λεβάντε, αναζητώντας την ανατροπή του 2-1 για να προκριθεί στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να αποκλειστεί στα χαρτιά, καθώς όπως δημοσίευσε πρώτη η «Mundo.es», οι Καταλανοί είχαν χρησιμοποιήσει παίκτη που δεν έπρεπε στο πρώτο ματς μία βδομάδα νωρίτερα. Ουσιαστικά ο κανονισμός ορίζει ότι σε αυτήν την περίπτωση θα χάσει το πρώτο ματς με 3-0.

Ο παίκτης που δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί, είναι ο Χουάν Μπραντάριθ, ο οποίος είναι πιο γνωστός ως Τσούμι. Ο νεαρός σέντερ μπακ είχε ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση, αλλά ήταν τιμωρημένος με την Μπάρτσα Β', κάτι που σημαίνει ότι δεν είχε δικαίωμα να παίξει ούτε με την πρώτη ομάδα, έως ότου καθάριζε η ποινή του. Η υπόθεση μοιάζει πολύ με εκείνη του Ντμίτρι Τσερίσεβ (κουβαλούσε τιμωρία από τον δανεισμό του στη Βιγιαρεάλ) και τη Ρεάλ πριν τρία χρόνια, που οδήγησε στον αποκλεισμό των Μαδριλένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα