Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 3-3

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 3-3

bet365

Οι Καταλανοί έπαιξα στα ίσα τους Ροχιμπλάνκος και τους έκλεψαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι με δύο ισοπαλίες και τη δεύτερη με 3-3 στο 87'.

Το πρώτο ματς στο «Μοντιλίβι» είχε λήξει 1-1. Αυτό έδινε ένα έξτρα προβάδισμα πρόκρισης στην Ατλέτικο ενόψει της ρεβάνς στο «Wanda Metropolitano. Μόνο που εκεί, το φαβορί δεν επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και είδε τη Χιρόνα να της αποκλείει και μάλιστα παίζοντας ποδόσφαιρο στα ίσα, για να πάρει το τρελό 3-3 στο 87' και να προχωρήσει εκείνη στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι.

Το παράδοξο σε αυτόν τον αποκλεισμό είναι ότι οι Ροχιμπλάνκος προηγήθηκαν μόλις στο 12' με το κοντινό σουτ του Κάλινιτς, αλλά και με 3-2 στο 84' με το τρομερό διαγώνιο βολέ του Γκριεζμάν. Ωστόσο, οι Βάλερι 37'0 και Στουάνι (59') είχαν κάνει προσωρινά την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, με τον Κορέα (66') να γράφει το 2-2 για τους Μαδριλένους. Στο 87' όμως ο Ντουμπιά ισοφάρισε στο τελικό 3-3, υπογράφοντας την μεγαλύτερη πρόκριση της ομάδας του στον θεσμό, καθώς ουδέποτε είχε ξαναφτάσει τόσο μακριά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα