Οργή στη Ρεάλ για τον διάλογο του VAR! (pic & vid)

Οργή στη Ρεάλ για τον διάλογο του VAR! (pic & vid)

Gazzetta team
Οργή στη Ρεάλ για τον διάλογο του VAR! (pic & vid)

bet365

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν ότι αδικούνται από τη διαιτησία στο ισπανικό πρωτάθλημα και πως ο διάλογος που αποκαλύφθηκε μεταξύ των διαιτητών αναφορικά με το VAR αποδεικνύει αυτό που υποστηρίζουν.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γιουβέντους – Μίλαν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μία από τις περιπτώσεις που φωνάζει στα τελευταία παιχνίδια της η Ρεάλ είναι και το πέναλτι που θεωρεί πως έγινε στον Βινίσιους στο ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι διαιτητές τσέκαραν το VAR πριν μεταφέρουν στον ρέφερι της αναμέτρησης πως δεν ήταν πέναλτι και να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο διάλογος που αποκαλύφθηκε είναι εκείνος που εξόργισε τη Ρεάλ περισσότερο, σύμφωνα με τη Marca, καθώς οι Μερένγκες υποστηρίζουν ότι πολύ εύκολα και χωρίς διεξοδικό έλεγχο της φάσης, ο υπεύθυνος του VAR στην αναμέτρηση συμβούλεψε τον διαιτητή πως δεν υπάρχει παράβαση.

«Τίποτα, τίποτα, όλα εντάξει, συνεχίζουμε», αναφέρει στον διάλογό του με τον διαιτητή, μεταξύ άλλων, και στη Ρεάλ θεωρούν πως τέτοιες αποφάσεις παίρνονται μόνο εναντίον τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες ο αρχιδιαιτητής της ισπανικής ΚΕΔ Καρμπάγιο και ο υπεύθυνος για τη χρήση του VAR στη La Liga, Κλος Γκόμεθ παραχώρησαν συνέντευξη τύπου κατά την οποία παραδέχθηκαν πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για το VAR, το οποίο όμως έχει βελτιώσει πολύ τα πράγματα στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, παρέθεσαν και στατιστικά, σύμφωνα με τα οποία το 93% των αποφάσεων των διαιτητών είναι πλέον σωστές και με το VAR έχουν γίνει μέχρι στιγμής μόνο επτά λάθη στο πρωτάθλημα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα