Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 2-1

Gazzetta team
Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 2-1

bet365

Η Μπάρτσα πήγε στη Λεβάντε χωρίς Μέσι, Σουάρες και με πολλές αλλαγές, έχασε 2-1, αλλά το γκολ της στο 85’ μείωσε τον κίνδυνο πρώιμου αποκλεισμού στο Κύπελλο.

Οι αποδόσεις που ήθελες στο νέο Pamestoixima.gr.

Σίγουρα κάποια στιγμή τα αστέρια της Μπαρτσελόνα έπρεπε να πάρουν τις ανάσες τους. Όχι όμως έτσι μαζικά και κόντρα σε μία ομάδα που έχει δείξει ότι έχει ικανότητες να κάνει ζημιά. Και την έκανε. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής Μέσι, Λουίς Σουάρες, Πικέ, Ράκιτιτς, Ζόρντι Αλμπα κ.α. και η συνέπεια ήταν να γνωρίσει την ήττα με 2-1 από τη Λεβάντε. Πάλι καλά δηλαδή που ο Κουτίνιο μείωσε στο 85΄και οι Καταλανοί θα έχουν το δικαίωμα ανατροπής στη ρεβάνς.

Η κεφαλιά του Καμπάκο για το 1-0 από το 4’ έδειξε ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και συνέχισαν να πιέζουν, με το πλασέ του Μαγιοράλ (18’) να ντουμπλάρει τα γκολ τους. Η Λεβάντε ήταν εξαιρετική και έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα στο α’ μέρος. Στην επανάληψη οι αλλαγές σουλούπωσαν την Μπάρτσα και σε ωραία επέλαση του Ντένις Σουάρεθ πήρε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτίνιο (85’) και ανέβασε κατακόρυφα τις πιθανότητες ανατροπής στο «Καμπ Νόου».

* Η Μπάρτσα βρήκε δίχτυα για 36ο παιχνίδι στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις και αυτή είναι η 4η καλύτερη σχετική επίδοση στην ιστορία της. Ρεκόρ τα 45 σερί παιχνίδια από το 1944!

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Φερνάντεθ, Κόκε, Πόστιγο, Τσέμα (69’ Τζέισον), Καμπάκο, Ροτσίνα (75’ Ντουκουρέ), Καμπάνια, Πρτσιτς, Σιμόν, Μπόατενγκ (62’ Μοράλες), Μαγιοράλ

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Τσούμι (58’ Λενγκλέ), Μουρίγιο, Μπουσκέτς, Σεμέντο, Μιράντα (46’ Σέρζι Ρομπέρτο), Βιδάλ, Αλενιά, Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Μάλκομ (67’ Ντένις Σουάρεθ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα