Μπέιλ 22 τραυματισμών στην Ρεάλ

Μπέιλ 22 τραυματισμών στην Ρεάλ

Gazzetta team
Μπέιλ 22 τραυματισμών στην Ρεάλ

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχώρησε κόντρα στην Βιγιαρεάλ και έφτασε τους 22 τραυματισμούς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ήταν το πρόβλημα Νο8 στην αριστερή γάμπα.

Ο Ουαλός αφήνει το τερέν αντιμετωπίζοντας πρόβλημα. Είναι μια εικόνα που πλέον δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν. Με αυτόν κόντρα στην Βιγιαρεάλ, ο Μπέιλ έφτασε τους 22 τραυματισμούς από τη μέρα που υπέγραψε στους Blancos από τους οποίους έχει αποχωρήσει 13 φορές και έχει λείψει σε 84 αγώνες. Εχει δοκιμάσει τα πάντα ο 29χρονος για να σταματήσει να ταλαιπωρείται από τέτοια θέματα. Από το ότι κόβει τις κάλτσες του στα σημεία που έχει πρόβλημα, μέχρι το ότι έχει σταματήσει να οδηγεί Lamborghini, καθώς πιστεύει ότι η θέση του οδηγού είναι σε τέτοιο σημείο που του κάνει ζημιά. Ακόμα και στις προπονήσεις, όταν νιώθει ότι βρίσκεται στο όριο, αποχωρεί.

Στην Ρεάλ, το έχουν πλέον αποδεχθεί. Ο Μπέιλ είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και για τον λόγο αυτό εδώ και 14 μήνες το club δεν έχει βγάλει ανακοίνωση που να αφορά την υγεία του. Η τελευταία ανέβηκε τον Οκτώβριο του 2017 και ακολούθησαν τρία προβλήματα, τα οποία έφεραν και ρήξη των Merengues με την Εθνική Ουαλίας. Ο νέος τραυματισμός θα παραμείνει ένα μυστήριο, αφού ούτε τώρα θα γίνει γνωστό επίσημα το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός μέχρι να επιστρέψει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα