Τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Μέσι μέσα στο 2019

Τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Μέσι μέσα στο 2019

Gazzetta team
Τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Μέσι μέσα στο 2019

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι έχει τη δυνατότητα να «σπάσει» κι άλλα ρεκόρ μέσα στο 2019 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Αργεντινός άσος κάθε χρονιά αφήνει πίσω του σημαντικά ρεκόρ και το ίδιο κυνηγάει και μέσα στο 2019.

Αρχικά με την Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που κάνει τρεμπλ, ο Μέσι θα φτάσει τους 36 τίτλους με τον ίδιο σύλλογο, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατέχει ο Ράιαν Γκιγκς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επίσης, μέσα στο 2019, ο Μέσι αναμένεται να περάσει στη δεύτερη θέση των συμμετοχών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Αυτή τη στιγμή είναι τρίτος με 657 εμφανίσεις και θέλει άλλες 18 για να περάσει στη δεύτερη θέση τον Αντρές Ινιέστα που μετράει 674. Στην πρώτη θέση είναι φυσικά ο Τσάβι με 767.

Ακόμη ο Μέσι κυνηγάει το ρεκόρ του Ίκερ Κασίγιας με τις περισσότερες νίκες στην Primera Division. Ο Ισπανός κίπερ είχε μετρήσει 334 στην καριέρα του με τη Ρεάλ και ο Μέσι θέλει άλλες 11 για να τον ξεπεράσει.

Επιπλέον μέσα στο 2019 ο Μέσι θέλει να κατακτήσει το έκτο Χρυσό Παπούτσι και το τρίτο συνεχόμενο κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία.

Φυσικά, για να συμβεί το τελευταίο, αυτό σημαίνει πως θα έχει αναδειχθεί για έκτη φορά πρώτος σκόρερ της La Liga, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα. Μάλιστα ο Μέσι, θα ξεπεράσει τα 400 τέρματα στο πρωτάθλημα, μετρώντας μέχρι αυτή τη στιγμή 397.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα