Βαλβέρδε: «Δεν ξέρω που θα είμαι την επόμενη σεζόν»

Βαλβέρδε: «Δεν ξέρω που θα είμαι την επόμενη σεζόν»

Gazzetta team
Βαλβέρδε: «Δεν ξέρω που θα είμαι την επόμενη σεζόν»

bet365

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε ότι δεν γνωρίζει σε ποιον πάγκο θα εργάζεται την επόμενη σεζόν. Επίσης, αναφέρθηκε και στα χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό τα οποία θυμάται με αγάπη!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν ξέρω που θα βρίσκομαι σε έναν χρόνο. Ποιος ξέρει το μέλλον του; Γνωρίζουμε πως είναι τα πράγματα, όμως εγώ δεν σκέφτομαι ποτέ τόσο μακριά. Για εμάς, δύο μήνες είναι μεγάλο διάστημα. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να είναι όλοι ικανοποιημένοι από τη δουλειά μας. Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, θα τα ρίξουν στον προπονητή γιατί έτσι είναι η δουλειά μας. Προσπαθώ να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Θα δούμε».

Για τη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Τα χρόνια μου στον Ολυμπιακό είναι από τα πράγματα που θυμάμαι με αγάπη. Αυτό που έζησα στην Ελλάδα ήταν… εκτός ελέγχου. Η υποδοχή που μου επιφύλασσαν στην Ελλάδα όταν πήγαμε με την Μπαρτσελόνα ήταν καταπληκτική».

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Αυτό που έχω να πω για εκείνον είναι ο βαθμός της υπευθυνότητάς του γύρω από την ομάδα. Θέλει πάντα να παίζει όσο πιο γρήγορα γίνεται μετά τον τραυματισμό του. Πάντα είναι παρών και έχει μεγάλη ψυχική δύναμη. Δεν έχω δει κάτι ανάλογο. Γνωρίζει πολύ καλά τι θέλουν οι φίλαθλοι και θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσουμε το Champions League».

Για τις σκέψεις του για τη σεζόν που έφυγε: «Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ τι συνέβη την περσινή σεζόν. Την έχω ως… αναφορά. Δεν ξεχνάω ότι χάσαμε μόνο ένα ματς πρωταθλήματος, αλλά κοιτάμε μπροστά. Έχουμε μια διαφορετική ομάδα με άλλους παίκτες τώρα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα