Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ 1-0

bet365

Με πέναλτι του Γκριεζμάν η Ατλέτικο επικράτησε 1-0 της Εσπανιόλ στην Μαδρίτη και με ματς περισσότερο έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της La Liga.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε πέτυχε την 3η σερί νίκη στο Ισπανικό πρωτάθλημα και παρέμεινε για 14η αγωνιστική αήττητη. Στους Rojiblancos ήταν αρκετό ένα του Αντουάν Γκριεζμάν για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην 'πεσμένη' Εσπανιόλ, που δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση του Wanda Metropolitano και παραμένει στα μισά της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Ατλέτικο με το τρίτο 1-0 της στην La Liga, πάτησε στην κορυφή αν και έχει ένα ματς περισσότερο από την Μπαρτσελόνα, που παίζει αργότερα εντός με την Θέλτα. Στο 56' σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα όταν το VAR έδειξε ότι ο Εστεμπάν Γκρανέρο έκανε πέναλτι στον Κόκε και ο Γκριεζμάν ξεγέλασε από τη βούλα Ντιέγο Λόπεθ διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Γοδίν, Αρίας, Σαούλ, Παρτέι (77' Ζέλσον Μάρτινς), Ρόδρι, Κόκε, Κορέα (72' Μοντέρο), Γκριεζμάν, Κάλινιτς (65' Βιτόλο).

Εσπανιόλ (Ρουμπί): Ντιέγο Λόπεθ, Ροσάλες, Ντουάρτε, Ντιντάκ Βιλά (82' Πεδρόσα), Νάλντο (72' Μελέντο), Νταβίδ Λόπεθ, Γκρανέρο, Νταρντέρ, Σέρχιο Γκαρθία (70' Πιάτι), Λέο Μπαπτιστάο, Μπόρχα Ιγλέσιας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα