Θόλωσε τα νερά για Λούκας Ερνάντες ο Σιμεόνε

Θόλωσε τα νερά για Λούκας Ερνάντες ο Σιμεόνε

Κώστας Ζάλιαρης
Θόλωσε τα νερά για Λούκας Ερνάντες ο Σιμεόνε

bet365

Αν και ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για δεδομένη μετακίνηση του Λούκας Ερνάντες στη Μπάγερν Μονάχου έναντι 85 εκατ.ευρώ, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ναι μεν δεν διέψευσε, αλλά έδειξε ότι υπολογίζει στον Γάλλο μπακ...

Επιστροφή χρημάτων* στο Γουλβς – Λίβερπουλ και σούπερ αποδόσεις στη Super League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, φέρεται να έχει γίνει κύριος μεταγραφικός στόχος για τους Βαυαρούς ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου και μάλιστα, τα σενάρια είναι τέτοια που κάνουν λόγο για συμφωνία από την οποία η Ατλέτικο Μαδρίτης θα λάβει 85 εκατ.ευρώ.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής, ρωτήθηκε για τον ποδοσφαιριστή και το μέλλον του και αυτό που είχε να πει ήταν πως:

«Τι μπορώ να πω; Μίλησα και με τον ίδιο και με τη διοίκηση και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές γνωρίζουν τι ακριβώς θέλω εγώ. Για σήμερα, ο παίκτης είναι μαζί μας. Αν δεν ήταν τραυματίας, θα έπαιζε αυτές τις μέρες. Δεν θέλω να μιλήσω για θεωρίες και σενάρια».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα