Κλείνει στην Μπαρτσελόνα ο Ραμπιό

Gazzetta team
Κλείνει στην Μπαρτσελόνα ο Ραμπιό

bet365

Αφού επισήμως η Παρί ανακοίνωσε ότι ο Αντριέν Ραμπιό δεν θέλει να ανανεώσει και αποχωρεί, η «Parisien» αποκάλυψε ότι υπάρχει ήδη συμφωνία του 23χρονου Γάλλου μέσου με την Μπάρτσα.

Πέρασαν λιγότερες από 24 ώρες από τη στιγμή που επισήμως η Παρί ανακοίνωσε ότι ο Αντριέν Ραμπιό δεν ανανεώνει και θα μένει πλέον στον πάγκο και εμφανίστηκε ότι ο παίκτης τα έχει βρει με την Μπαρτσελόνα. Ο αθλητικός διευθυντής ων Παριζιάνων, Αντέρο Ενρίκε είχε εξηγήσει τη Δευτέρα ότι ο 23χρονος μέσος απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε και επειδή το συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Ιούνιο, δεν θα είναι πλέον στις βασικές επιλογές.

Η «Parisien» όμως βγήκε την επόμενη μέρα και εξήγησε ότι ο Γάλλος διεθνής δεν ήθελε να παραμείνει στο Παρίσι, επειδή τα έχει βρει με την Μπάρτσα, που είναι και το ποδοσφαιρικό όνειρό του και θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Μάλιστα είχε τη λεπτομέρεια ότι ο Ραμπιό μίλησε τηλεφωνικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, για να λάβει εγγυήσεις ότι θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα