Περιμένουν τη Μπαρτσελόνα τα δύο «αστέρια» του Άγιαξ

Κώστας Ζάλιαρης
Περιμένουν τη Μπαρτσελόνα τα δύο «αστέρια» του Άγιαξ

bet365

Την κίνηση της Μπαρτσελόνα για να μετακομίσουν... πακέτο στη Βαρκελώνη φέρονται να περιμένουν οι Ματίας Ντε Λιχτ και Φρένκι ντε Γιόνγκ, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Άγιαξ λάμπουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον τρόπο που έχουν αναλάβει να πάρουν την ομάδα του Άμστερνταμ στις πλάτες τους και με τις ικανότητες που έχουν ξεδιπλώσει στο χορτάρι, κατάφεραν να κάνουν τη Μπαρτσελόνα να πάει για το μεγάλο «μπαμ».

Η MundoDeportivo αναφέρει πως οι Ντε Λιχτ και Ντε Γιόνγκ περιμένουν τους «μπλαουγκράνα» και την προσφορά που θα καταθέσουν στον «Αίαντα» για να πάρουν μαζί μεταγραφή στον σύλλογο της Καταλονίας, με τους Αμπιντάλ και Πλάνες, ως εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα, να έχουν ήδη μιλήσει με τον Ραϊόλα (εκπροσωπεί τον Ντε Λιχτ) αλλά και με τον Ντε Γιόνγκ αυτοπροσώπως.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα