Ζήτησε τον Βινίσιους για τη Βαγιαδολίδ ο Ρονάλντο!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζήτησε τον Βινίσιους για τη Βαγιαδολίδ ο Ρονάλντο!

bet365

Επικοινωνία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να ζητήσει τον Βινίσιους με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης είχε το νέο αφεντικό της Βαγιαδολίδ, ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο! «Έψαχνα και ομάδα στην Αγγλία» ανέφερε για την απόφασή ν' αποκτήσει τις μετοχές του ισπανικού συλλόγου!

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολυμπιακός – Μίλαν και σούπερ αποδόσεις στο Europa League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο νέος ισχυρός άνδρας της Βαγιαδολίδ, τόνισε πως... βρήκε νέο σκοπό στη ζωή του και την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τη στιγμή που αγόρασε το ισπανικό κλαμπ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ψάχτηκα και στην Αγγλία, αλλά η κίνηση ν' αγοράσω την ομάδα έδωσε νέα σκοπιμότητα στη ζωή μου. Ήταν κάτι που είχε συμφέρον σε όλες τις πλευρές που εμπλέκονται.

Δεν είναι μονάχα τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, αλλά και το ότι είναι μια πόλη με 300.000 κατοίκους που ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Αυτό, δημιουργεί κατάλληλες προϋποθέσεις για το πλάνο πάνω στο οποίο θέλουμε να χτίσουμε το μέλλον της ομάδας».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ήρθε σε επαφή με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να ζητήσει τον Βινίσιους με δανεισμό ώστε να... βρει γκολ η ομάδα του και να διεκδικήσει καλύτερα πράγματα στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, ωστόσο, ανέφερε πως «είναι αρκετά δύσκολο...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα