Ουέσκα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Gazzetta team
Ουέσκα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

bet365

Ο Μπέιλ επέστρεψε στα γκολ και η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με... άγχος από την έδρα της ουραγού Εϊμπάρ επικρατώντας 1-0. Στο -5 από την κορυφή η Βασίλισσα.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρήκε δίχτυα στη La Liga έπειτα από 802 αγωνιστικά λεπτά και η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Η Βασίλισσα αγχώθηκε, αλλά επικράτησε 1-0 της Ουέσκα, με την ουραγό να μην κερδίζει σε έβδομο παιχνίδι στο γήπεδό της. Στο -5 από την κορυφή οι Μαδριλένοι.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, αλλά μόλις στο 6ο λεπτό λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του Ετσέιτα πέρασε μόλις άουτ. Αντίθετα, ο Μπέιλ ήταν εύστοχος και στην πρώτη ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Ο Οντριοθόλα έκανε τη σέντρα και ο Ουαλός με γλυκό πλασέ έφτασε τα 4 γκολ στη σεζόν. Η ουραγός δεν επηρεάστηκε, προσπάθησε να αντιδράσει και να βάλει δύσκολα στην αντίπαλό της, η οποία μετά το γκολ αδυνατούσε να φανεί απειλητική. Το α' μέρος έκλεισε χωρίς φάσεις, με τη Ρεάλ να μην πείθει δημιουργικά. Η Ουέσκα ήταν ορεξάτη με το... καλημέρα της επανάληψης και στο 47' έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Μαλέρο από κοντά... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ. Εννέα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία, αλλά τη σουτάρα του Φερέιρο έβγαλε εντυπωσιακά ο Κουρτουά. Η παρουσία του Ισκο στη θέση του Μόντριτς δε βελτίωσε την εικόνα της Ρεάλ, η Ουέσκα τα έπαιξε όλα για όλα και στα τελευταία λεπτά έχασε δυο καλές ευκαιρίες, αλλά ο Ερνάντες και ο Λόνγκο δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της λύτρωσης.

Ρεάλ: Κουρτουά, Ράμος, Καρβαχάλ, Βαράν, Οντριοθόλα, Μόντριτς (66' Μόντριτς), Βάθκεθ, Γιορέντε, Σεμπάγιος (58' Βαλβέρδε), Μπενζεμά, Μπέιλ (76' Ασένσιο)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα