Εϊμπαρ - Λεβάντε 4-4

Gazzetta team
Εϊμπαρ - Λεβάντε 4-4

bet365

Η Εϊμπαρ στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ απέναντι στη Λεβάντε, η οποία ωστόσο με δύο γκολ κατάφερε να αντιδράσει για να διαμορφώσει ένα μοναδικό 4-4 στο «Ιπουρούα».

Συναρπαστικό ματς, με γκολ, θέαμα και ανατροπές ήταν αυτό στο «Ιπουρούα» μεταξύ της Εϊμπαρ και της Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν στα σχοινιά, κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσουν και με μια σούπερ ανατροπή μετέτρεψαν το 1-2 σε 4-2 μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και αυτοί με τη σειρά τους, παίρνοντας στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας με ένα φοβερό 4-4!

Επιστροφή χρημάτων* στο Μίλαν – Τορίνο και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το μεσημέρι άρχισε πολύ καλά για τους γηπεδούχους όταν στο 8' ο Ένριτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η απάντηση από τη Λεβάντε ήρθε όμως γρήγορα καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Μοράλες πέρασε και τον τερματοφύλακα φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1). Ο Ρόμπερ στο 26' με προβολή έβαλε μπροστά τη Λεβάντε (1-2), αλλά στο δεύτερο μέρος η Εϊμπαρ όχι μόνο επέστρεψε, αλλά πραγματοποίησε μια σπουδαία ανατροπή μέσα σε οκτώ μόλις λεπτά!

Αρχικά ο Εσκαλάντε έφερε το παιχνίδι ξανά στα ίσια στο 57' ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσάρλες με πέναλτι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με 3-2! Στο 65' η... ασυγκράτητη Εϊμπαρ με τον Τσάρλες, που πήρε το ριμπάουντ από κοντά έγραψε το 4-2, πραγματοποιώντας ένα φοβερό come back!

Η Λεβάντε είχε, όμως, ακόμα σφυγμό. Αρχικά μείωσε στο 75' σε 4-3 με ένα τυχερό γκολ του Τόνιο, και στις καθυστερήσεις (92') ο Μαγιοράλ έπειτα από εκτέλεση φάουλ με προβολή έγραψε το συγκλονιστικό 4-4! Με την ισοπαλία αυτή η Λεβάντε κατάφερε να πιάσει την 6η θέση, ενώ αντίθετα η Εϊμπαρ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσει στα μισά του βαθμολογικού πίνακα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα