Ατλέτικο Μαδρίτης – Σαντ Αντρέου 4-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σαντ Αντρέου 4-0

bet365

Εύκολο βράδυ για τους Ροχιμπλάνκος, που καθάρισαν 4-0 τη Σαντ Αντρέου. Μαζί τους για πρώτη φορά ever η Χιρόνα. Οκτάρα έριξε η Βιγιαρεάλ, δύσκολα η Σεβίλλη, απέκλεισε τη Θέλτα η Σοσιεδάδ.

Οπως αναμενόταν, η Ατλέτικο π ήρε πρόκριση με δύο νίκες. Η ανίσχυρη Σαντ Αντρέου δεν θα μπορούσε να την κοντράρει. Αφού είχε γνωρίσει τιμητική ήττα στην έδρα της (0-1), τώρα δέχτηκε το 4-0 από τους Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι πέρασαν στη φάση των «16», ξεκουράζοντας και αρκετούς βασικούς. Πάντως οι Μαδριλένοι βρήκαν όλα τα γκολ τους στο β' μέρος του αγώνα, με τους Λεμάρ (48'), Κάλινιτς (53'0, Κορέα (55') και Βιτόλο (81') να καθαρίζουν για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.

Την ίδια ώρα στη μάχη των ομάδων της La Liga, η Χιρόνα βρήκε το 2-1 επί της Χετάφε και πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς το πρώτο ματς είχε λήξει χωρίς νικητή (2-2). Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (62' αυτ. Αλκαλά), αλλά οι Καταλανοί βρήκαν την ανατροπή με τους Γκρανέγ (74'), Πόρτου (79') και συνεχίζουν στο Κόπα ντελ Ρέι, όπου για πρώτη τους φορά φτάνουν τόσο μακριά.

Λίγο αργότερα στις ομάδες που προκρίθηκαν, προστέθηκαν και οι Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη και Σοσιεδάδ. Το Κίτρινο Υποβρύχιο πήρε φόρα κόντρα στην Αλμερία και δεν σταμάτησε μέχρι που έφτασε στο τρομακτικό 8-0, με τον Εκαμπί να βάζει τα μισά (23', 40', 36', 47'), τον Μπάκα άλλα δύο (45'+2', 83' πεν.) και τους Ζεράρ (67'), Ράμπα (89') να ολοκληρώνουν την οκτάρα. Πολύ πιο δύσκολα πέρασε η Σεβίλλη τη Βιγιανοβένσε. 0-0 είχε έρθει το πρώτο ματς και τώρα 1-0 με τον Αντρέ Σίλβα (49'). Η Σοσιεδάδ που είχε πάρει το 1-1 στη Θέλτα, τώρα της έκανε το 2-0 (10' Ογιαρθάμπαλ, 27' Γιανουζάι) και την άφησε εκτός.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα