Κοντά στον Ντίαθ της Μάντσεστερ Σίτι η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Gazzetta team
Κοντά στον Ντίαθ της Μάντσεστερ Σίτι η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

bet365

Τη μεταγραφή του Μπραΐμ Ντίαθ, του 19χρονου Ισπανού μέσου της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να ολοκληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μπέτις – Ολυμπιακός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ντίαθ δεν παίρνει ευκαιρίες από τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι, έχοντας υπογράψει στους «Πολίτες» ως μεγάλο ταλέντο από τη Μάλαγα το 2016. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως αναφέρει η Marca ο 19χρονος μέσος πρέπει να θεωρείται κλεισμένος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ντίαθ, που αποτελεί έναν box to box μέσο, ενδέχεται ακόμα και να μετακομίσει από τον προσεχή Γενάρη στη Μαδρίτη αν η Ρεάλ και η Σίτι μπορούν να φτάσουν σε μια συμφωνία. Διαφορετικά θα υπογράψει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή που θεωρείται κλεισμένη από τη Ρεάλ, καθώς εδώ και μέρες τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν γράψει πως οι «Μερένχες» έχουν... καπαρώσει τον 20χρονο μέσο της Ρίβερ Πλέιτ, Εζέκιελ Παλάσιος, με τους Μαδριλένους να στοχεύουν στο μέλλον με την επικείμενη απόκτηση των δύο αυτών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα