Βιγιαρεάλ - Μπέτις 2-1

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Μπέτις 2-1

bet365

Λίγες μέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για το Europa League, η Μπέτις ξέχασε την τεράστια νίκη επί της Μπαρτσελόνα και έχασε εκτός έδρας από την Βιγιαρεάλ (2-1).

Στην τελευταία της εμφάνιση στην La Liga πριν τη διακοπή η ομάδα του Κίκε Σετιέν είχε νικήσει στο Camp Nou με 3-4 την Μπαρτσελόνα, όμως τώρα επέστρεψε στην καθημερινότητα. Οι Ανδαλουσιάνοι έχασαν με 2-1 στο Madrigal από την Βιγιαρεάλ, η οποία ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού παίρνοντας την πρώτη νίκη στην έδρα της στη σεζόν. Η Μπέτις, που γνώρισε την 5η φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, βρέθηκε να χάνει στο 52' όταν μετά το κόρνερ του Σάντι Καθόρλα ο Ζεράρ Μορένο νίκησε στον αέρα τον Μπαρτρά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πάου Λόπεθ (1-0). Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έγινε οι φιλοξενούμενοι, δέχθηκαν και δεύτερο γκολ δύο λεπτά αργότερα, με τον Καθόρλα να το φτιάχνει και αυτό, αυτή τη φορά με τακουνάκι για τον Σάμου, ο οποίος με αριστερό σουτ έγραψε το 2-0. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει το σύνολο του Σετιέν ήταν να μειώσει για το τελικό 2-1 με εξαιρετικό πλασέ του Ζιοβάνι Λο Σέλσο στο παραθυράκι.

Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Γκασπάρ (67' Μιγκελόν), Ρουίθ, Φούνες Μόρι, Καθόρλα, Τριγέρος (40' Μορλάνες), Πεδράθα, Φορνάλς, Σάμου, Κάσερες, Μορένο (79' Μπάκα).

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Μαντί, Μπαρτρά, Φεντάλ (61' Τέγιο), Φίρπο, Χοακίν (69' Σέρχιο Λεόν), Γκουαρδάδο (64' Λο Σέλσο), Κανάλες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Γκερέρο, Μορόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα