Στην πόρτα της εξόδου ο Χιμένεθ, ήδη μιλάει με Μελ η Λας Πάλμας

Στην πόρτα της εξόδου ο Χιμένεθ, ήδη μιλάει με Μελ η Λας Πάλμας

Gazzetta team
Στην πόρτα της εξόδου ο Χιμένεθ, ήδη μιλάει με Μελ η Λας Πάλμας

bet365

Το εντός έδρας ματς με τη Γρανάδα είναι σαν τελικός για τον Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να διατηρηθεί στον πάγκο της Λας Πάλμας, η οποία ήδη έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τον Πέπε Μελ.

Τζίλιγχαμ – Κρόουλι με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Βαρύ είναι το κλίμα για τον Μανόλο Χιμένεθ στη Λας Πάλμας. Μπορεί ο πρόεδρος Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ να τον στηρίζει δημόσια, ωστόσο μετά τη νέα ισοπαλία με την Έλτσε, οι φωνές εντός του συλλόγου για αντικατάστασή του έχουν πληθύνει.

Πλέον, το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την πρωτοπόρο Γρανάδα φαίνεται σαν τελικός για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει χάσει και τα αποδυτήρια με τους παίκτες να μην πιστεύουν στο πλάνο του.

Μάλιστα, για καλό και για κακό, η Λας Πάλμας έχει κάνει ήδη κρούση στον Πέπε Μελ, όπως αναφέρει η AS. Ο Μελ είχε... παίξει για την ομάδα των Καναρίων και το καλοκαίρι, ωστόσο τότε κέρδισε πόντους η επιλογή του Χιμένεθ από την ΑΕΚ. Τώρα, όμως, μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του στον πάγκο, ειδικά αν η Λας Πάλμας δεν πάρει το τρίποντο την προσεχή Παρασκευή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα